Bankjegyszámoló
Bankjegyszámoló
Érmeszámoló Szuperkassza
Bankjegyvizsgáló

De La Rue - Talaris EV8650

Talaris EV8650 nagyítható
Adatlap (PDF) angol

A Talaris cég legújabb fejlesztésű gépe, számos világszabadalmas technológiával, köztük a már jól bevált tévedhetetlen számlálószenzor továbbfejlesztése, új adagolórendszer, amely lehetővé teszi a bankjegyek pontosabb adagolását és akár 2000 lap/perc számolási sebességet elakadás nélkül. Az alapgép tartalmaz automata indítást, tetszőleges kötegérték állítást (0-999), sebességállítást öt szinten. Opcióként kérhetők valódiságellenőrző detektorok: UV (Ultraviola), IR (Infravörös), EMG (Mágnes), MTD (Fémszál), SMDS €III+ (Superior Magnetic Detection System). Méretellenőrzés (SD). Ezen detektorokkal a legmagasabb szinten vizsgálhatók a különböző valuták, sőt Euro-nál vegyes címletű értékszámolás is lehetséges. Ügyfélkijelző rendelhető.

De La Rue - Talaris EV8626

Talaris EV8626 nagyítható
Adatlap (PDF) angol

A 8650-es gép detektorok és numerikus billentyűzet nélküli változata. Természetesen tartalmazza a tévedhetetlen opto-mechanikai számlálószenzort, de külön valódiság vizsgáló szenzorok nem rendelhetők. Mivel nincs tizes billentyűzet, ezért csak közelítő kötegértékek állíthatók (100, 50, 25, 20, 10, 5), valamint választható összegző üzemmód is. Automata és manuális indítás, sebességállítás négy szinten (600-1500 bankjegy/perc). Ügyfélkijelző rendelhető.

De La Rue - Talaris Barandt 8672

Brandt 8672 nagyítható
Adatlap (PDF) angol

Nagy igénybevételre tervezett gép (Heavy Duty). Kialakításának köszönhetően könnyedén, simán viszi a bankjegyeket, gyorsan, pontosan számol. Az alapgép tartalmaz automata indítást, sebességállítást három szinten,  tetszőleges kötegérték beállítást, valamint beállítható folyamatos számolás is. Rendelhető UV valódiságellenőrző detektorral.

Glory GFB-800

Glory GFB-800 nagyítható
Adatlap (PDF) angol

Csúcsminőségű bankjegyszámoló a Japán Glory-tól. Egy jól bevált készülék valódiságvizsgáló detektorok nélkül. Adagoló mechanizmusának köszönhetően könnyedén számolja az új és használt bankjegyeket is. Automat és manuális indítás, tetszőleges kötegérték állítás, átvilágítási szint állítás, sebesség állítás, összegző üzemmód. A Glory cég szinte minden alkatrészt saját maga gyárt, ez a készülék is Japán gyártmány.

De La Rue - Talaris 1250HS

Talaris 1250Hs nagyítható
Adatlap (PDF) angol

Szalagal kötegelt bankjegyek számolására alkalmas vákuumfejes bankjegyszámoló gép. Egy köteg (100 db) bankjegyet 3 másodperc alatt számol meg, ezzel a hasonló gépek közül a leggyorsabb készülék a piacon. A koszos, elhasználodott bankjegyeket akár nyolc gyors egymásutáni alkalommal próbálja felszívni, ezzel is csökkentve a megállások számát, amivel szintén időt takaríthatunk meg. Üzemmódok: folyamatos számolás, kötegelés a beállított kötegérték alapján, köteg ellenőrzés. Rendelkezik “Total” funkcióval ami az összesített egyenleget mutatja.

CTC Denmark Octopus sorozat

CTC Octopus nagyítható
Adatlap (PDF) magyar

Egy dán cég terméke ez a kiváló ár-érték arányú gép. Két típusa van, az Octopus 210-es, amely az alapgép UV valódiságellenőrző szenzorrall, a másik az Octopus 380-as, ami képes a Forint és az Euro magas szintű valódiság vizsgálatára (opcióként még további 6 valuta választható). A gép a gyártóval közös munkával optimalizálva lett a Forintra, ezáltal könnyedén, akadozás mentesen számolja azt. Képes a Forint bankjegyek fémszál vizsgálatára, mellyel igen pontosan ellenőrizhető a pénz valódisága. Továbbá UV és infra szenzort is tartalmaz. Az USA dollárhoz külön mágnes detektor, az Euróhoz pedig mágneses kódolvasó áll a rendelkezésre. Programfrissítés USB pendrive-on keresztül könnyen elvégezhető. Opcióként ügyfélkijelző rendelhető.

Nex Bill KL2000 sorozat

Nex Bill KL2010 nagyítható
Nex Bill KL2500 nagyítható
Adatlap (PDF) angol

Két típus közül választhatunk, a KL2010-es alapgép UV és méretdetektorral, ügyfélkijelzővel, automata indítással, sebességállítás öt szinten, négy karakteres számolási, három karakteres kötegérték kijelző. A másik a KL2500-as valódiságellenőrző szenzorokkal. Pontos, megbízható számolás és valódiságellenőrzés az új technológiájú szenzoroknak köszönhetően: UV, Mágnes, Infravörös, RGB, és CIS szenzor. 3.2'' LCD kijelző. Automata indítás, tetszőleges kötegérték beállítás, a sebesség 5 szinten állítható 800 és 1850 bankjegy/perc között. Normál és értékszámolási mód, összegző mód, vegyes címlet értékszámolás. Vegyes számolásnál címlet darab és érték, valamint végösszeg kijelzés. Az ügyfélkijelző alaptartozék. Szenzorok: Méret(↔↕), MG, UV, RGB, CIS, IR. Előre programozott valuták:Forint (Ft), Euro (€), USA dollár ($) Angol font (Ł), ezek valódiságát nagy biztonsággal vizsgálja.

[Banktechnika] [Termékek] [Bankjegyszámoló] [Bankjegyválogató] [Bankjegyvizsgáló] [Érmeszámoló] [Érmeválogató] [Bankjegycsomagoló] [Péncélszekrény] [Időzáras pénztároló] [Pénzkezelés] [Irattárolók] [Öltözőszekrény] [Fegyverszekrény] [Szállodai és Bérszéf] [Használt gépek] [Kapcsolat] [Linkek] [Akciók]