Bankjegyvizsgáló
Bankjegyszámoló
Érmeszámoló Szuperkassza
Bankjegyvizsgáló

Bankjegyek biztonsági elemei:

Magyar Forint HUF     EURO EUR

Angol Font GBP   USA Dollár USD

Magyar Forint biztonsági elemei:

FÜZET 1                 FÜZET 2

Automata bankjegyvizsgáló

Felismeri és kiszűri a hamisgyanús bankjegyeket. A készülékbe a bankjegyeket egyesével adagolva a gép beolvassa, felismeri és kijelzi a címletet, annak értékét és darabszámát. Összegző üzemmódban is használható, ilyenkor az egymás után adagolt bankjegyek értékét és darabszámát összeadva jelzi ki. Kiválasztható, hogy az elfogadott bankjegyet az adagoló nyíláson vagy a készülék hátulján adja ki. Hamisgyanús bankjegynél a gép sipol és hibaüzenet jelenik meg a kijelzőn. A bankjegyvizsgálóval 5 valuta ellenőrizhető: HUF, EUR, GBP, CHF, PLN. A valódiságot 7 szempont alapján ellenőrzi: Infravörös detektor, Mágneses festék jelenlét, Fémszál vizsgálat, Vízjel ellenőrzés, Méret és Vastagság mérés. Gyors működés, 1 bankjegy vizsgálata kevesebb mint 0,5 másodpercig tart. Opcióként kérhető nyomtató és akkumulátor is, így akár külső áramforrás nélkül is használható a gép. Garancia:3 év.

Az Európai Központi Bank bevizsgálásán 100%-ban megfelelt.

Méretek: 159 x 128 x 83 mm, Súly: 620 g.

Automata bankjegyviszgáló nagyítható

Automata bankjegyviszgáló nagyítható

UVAC 1

UVAC 1 nagyítható

A készülékben egy darab 6W-os megosztott cső van, az egyik része UVA, a másik része UVC fényt bocsát ki. A két fény egyszerre világít, így gyors az ellenőrzés és nem csökken a cső élettartama (nem kell átkapcsolni). Az ellenőrzés egyszerű és gyors, a bankjegyek oldalirányú mozgatásával tudjuk az UVA és UVC elemeket vizsgálni. Kialakítása révén még nagy környezeti fénynél is jól láthatók a biztonsági elemek. Professzionális kivitel, egész napos használatra. Fém készülékház. Magyar termék.

Méretek: 285 x 125 x 110mm

Iris Triple

Iris Triple nagyítható

Három vizsgálati tartomány: UV-A, infravörös kamera és fehér háttérvilágítás. Könnyű kezelhetőség, mivel a készüléknek nincs oldalfala ezét a bankjegyeket könnyen mozgathatjuk oldalirányba. Kis méret. Az infrakamerás vizsgálat jelenleg az egyik legbiztonságosabb módszer a hamis bankjegyek kiszűrésére, mind Forint és más valuták esetében is. Magyar termék.

Méretek: 200 x 200 x 190mm

DoCash DVM Big

DVM Big nagyítható
DVM Big nagyítható

Négy az egyben professzionális bankjegyvizsgáló, mely egyesíti az UVA, a felső és alsó megvilágítás, valamint az infra vizsgálati mód előnyeit, valamint méretellenőrzésre is alkalmas. Felhasználóbarát kezelőfelület, könnyű, gyors biztonságos bankjegyellenőrzés. Automatikus, időzített kikapcsolás. Beépített videó kimenet. Opcióként kérhető külső videó nagyító a mikro írás ellenőrzéséhez, külső infra és mágnes jel vizsgáló, így nagyobb méretű dokumentumok is vizsgálhatók, valamint 10x nagyító világítással.

Méretek: 240 x 160 x 254mm
DVM Big nagyítható

[Banktechnika] [Termékek] [Bankjegyszámoló] [Bankjegyválogató] [Bankjegyvizsgáló] [Érmeszámoló] [Érmeválogató] [Bankjegycsomagoló] [Péncélszekrény] [Időzáras pénztároló] [Pénzkezelés] [Irattárolók] [Öltözőszekrény] [Fegyverszekrény] [Szállodai és Bérszéf] [Használt gépek] [Kapcsolat] [Linkek] [Akciók]