Használt gépek
Bankjegyszámoló
Érmeszámoló Szuperkassza
Bankjegyvizsgáló

Használt, felújított professzíonális gépek garanciával

De La Rue 1600 használt, felújított gép

De La Rue 1600 nagyítható
Adatlap PDF (angol)

Tévedhetetlen számolás, a beépített opto-mechanikai szenzornak köszönhetően (100% pontos). Automata indítás, tetszőleges kötegérték beállítás numerikus billentyűzeten (0-999), sebességállítás négy szinten, értékszámolás, összegző üzemmód. Gyorsan és pontosan számol mindenféle valutát, sőt étkezési utalványok számolására is alkalmas.

Géppark csere alkalmával visszavásárolt, keveset használt, kitűnő állapotú, megbízható, hosszú élettartamú gépek, garanciával.

De La Rue 2650 használt, felújított gép

De La Rue 2650 nagyítható
Adatlap PDF (angol)

A De La Rue cég felsőkategóriás gépeinek egy korábbi szériája, az új EV8650 elődje. Tévedhetetlen számolás, a beépített opto-mechanikai szenzornak köszönhetően (100% pontos). Automata indítás, tetszőleges kötegérték beállítás numerikus billentyűzeten (0-999), sebességállítás négy szinten, értékszámolás, összegző üzemmód. Gyorsan és pontosan számol mindenféle valutát, sőt étkezési utalványok számolására is alkalmas. Beépített UV valódiságellenőrző szenzorral a hamisgyanús bankjegyek kiszűrésére.

De La Rue 2520 használt, felújított gép

De La Rue 2520 nagyítható

A De La Rue cég egy korábbi nagyon megbízható, strapabíró sorozata. Egyes bankokban a mai napig használják és kedvelik ezt a típust. Tévedhetetlen opto-mechanikai szenzort tartalmaz. Állítható kötegérték numerikus billentyűzeten. Automatikus és manuális indítás. Az alapgépen kívűl létezik UV valódiságellenőrző detektorral és méretszenzorral szerelt változat.

De La Rue 2300 használt, felújított gép

De La Rue 2300 nagyítható

A 2520-as gép numerikus billentyűzet nélküli változata, tévedhetetlen opto-mechanikai szenzorral. A kötegérték karakterenként állítható, automata indítás, összegző üzemmód. Megbízható, gyors, pontos készülék. Egy 2300-as típusú gép 1986-óta a mai napig működik egy bankfiókban.

De La Rue - Brandt 8672 használt, felújított gép

Brandt 8672 nagyítható

Nagy igénybevételre tervezett készülék. Ezt a típust jelenleg is gyártják mechanikailag szinte változatlan módon. Halk simafutású gép, könnyedén számolja a bankjegyeket és csekkeket. Tartalmaz méretellenőrző és UV valodíságellenőrző detektort. Állítható kötegérték numerikus billenytűzeten, vagy folyamatos számolás is beállítható.

Glory GFB-500 használt, felújított gép

GFB 500 nagyítható

Csúcsminőségű készülék, a Japán Glory-tól. A GFB sorozat egy korábbi változata. Automata és manuális indítás, tetszőleges kötegérték állítás numerikus billentyűzeten, összegző üzemmód, átvilágítási szint állítás, sebesség állítás három szinten.

[Banktechnika] [Termékek] [Bankjegyszámoló] [Bankjegyválogató] [Bankjegyvizsgáló] [Érmeszámoló] [Érmeválogató] [Bankjegycsomagoló] [Péncélszekrény] [Időzáras pénztároló] [Pénzkezelés] [Irattárolók] [Öltözőszekrény] [Fegyverszekrény] [Szállodai és Bérszéf] [Használt gépek] [Kapcsolat] [Linkek] [Akciók]